Kesobröd

Här kommer receptet på Åses kesobröd lchf www.56kg.se

3 Ägg
125gram Keso
5msk kokosmjöl ( inte malda kokosflingor )
1msk fiberhusk
4msk kruskakli
3tsk bakpulver
2msk deodoriserat smält kokosfett ( kan uteslutas
1 nypa salt

Jag hade även i 1/2 dl solrosfrön + 1/2 dl pumpakärnor.

Sätt ugnen på 200grader.
Blanda de torra ingredienserna
Mixa de blöta ingredienserna med stavmixer ( kan vispas men då är kesoklumparna kvar )
Blanda sedan ihop allt
Tryck ut smeten med blöta händerna ca 20x20cm

Grädda i mitten av ugnen ca 10-12 min

8 bitar
91kcal, 5gr protein, 1gr kolhydrat, 7gr fett per bit


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0