Söndag

Förmiddagen gick sådär här hemma. Men tror att de kan vara så att barnen visste att pappa skulle åka och jobba tidigt idag. 

Pappa har iaf monterat ihop bebisens byrå, så nu ligger kläderna där i och väntar på bebisen. Leya hjälpte pappa och spika, och så här glad är man då 


Dem små gick och vilade efter detta. Leya var riktigt trött redan efter frukosten idag. Så de blev tidig vila. Och eftersom de var tidig middag idag så passade ju de bra. 

Efter vilan blev pojkarna klippta, dem ska ju ta dagis kort på Torsdag så tyckte dem skulle vara lite fina i håret med :-)

Leya ville absolut inte äta, ingen välling ville hon ha heller. Liam märkte av att Leya var gnällig/ mammig och ville krama och pussa på henne hela tiden, vilket gjorde henne på otroligt dåligt humör och ville bara vara hos mig. 
Så Leya gick och sov en stund till. Hoppas hon blir bättre snart. Nu har hon vart dålig en vecka och inte ätit. 

Imorgon ringer jag bvc om en tid så någon tittar i hennes öron och hals om de kan vara orsaken. 

Pojkarna sitter nu och ritar.



 Pappa har åkt till jobbet. Han ska via min bror och lämna kuvert till hans son som fyllt år med. Kalaset var så sent så kände inte att vi kunde åka upp. Pojkarna ska ju till dagis tidigt imorgon med och så vill jag inte träffa HENNE.

Planeringen för Elias kalas nästa helg är i full fart med. I veckan som kommer nu kommer vi få baka kakorna när dem små sover middag. Och även städningen ska hinnas med.
En sväng till optikern, och till psykologen ska hinnas med också.

Vi håller oss sysselsatta denna veckan med :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0