Kvällens läggning

Ja kvällens läggning var lite... Hmm annorlunda mot de som brukar vara. 

Leya var arg, för hon fick inte hålla telefonen när hon skulle säga god natt till pappa. Så hon skrek. Sen var hon sur för att jag bar henne upp för trappan. 
Väl i säng var hon nöjd och somnade fort. 

Liam var arg på mig för att jag ville att han skulle ta av sig strumporna och byxorna själv. Han slängde sig på golvet och blev hysterisk för mamma eller pappa skulle ta av honom. ( jag tycker de är på tiden att han gör någonting själv ) han kan, de vet jag. För han tar av sig själv när han VILL under dagen.
Sen blev han riktigt förbannad när vi kom upp på hans rum. En av hans stolar hängde inte upp och ner på bordet, den hade ramlat ner. Så istället för att hänga upp den igen ( som de bara ska vara när jag städar ) så ställde jag ner den andra stolen med. Och jäklar vad arg han blev. Han tog stolen och kastade mot mig. Men tillslut lugnade han sig och somnade. 

Temperament har mina barn ( ja, jag vet att dem ärvt detta av mig. Inget jag är stolt över )

Skönt var de iaf när Elias skulle lägga sig. Han och jag drack lite te innan han skulle lägga sig. Han har haft lite hosta under dagen och nu ikväll började han få lite ont i halsen. Så vi försöker förhindra med honung nu. 
Barnen har klarat sig bra sen dagis började efter sommarlovet. Så jag ska väl inte klaga. 
Han la sig helt utan tjaffs och bråk. Vilket inte har hänt på länge. Känner mig så lättad de gångerna de händer.

Nu är de lite tända ljus och tv för mig innan de är dags även för mig att lägga mig

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0