Landat

Trots besvikelsen över att vi inte fick stanna idag så har vi landat. 

Vi åkte in till Coop i Borås för att ta en fika innan vi åkte hem. Och så köpte vi på oss 3 blöjpaket också. De 3 sista i den storleken.  Undra om de är många som använder Libero strl 6? För de är ofta de inte finns många av den sorten i affären. 
Hittade även att dem sålde ut Baby Björn rosa potta för 50kr. ( fast de låg inte inne i systemet, så vi fick betala 269kr och sen gå till kundtjänst där vi fick tillbaka pengar ) hittade även overall för halva priset till Leya som ingen har. 299kr 


Jag åkte och hämtade Liam på dagis, Elias fick följa med R hem idag iaf så de inte skulle uppstå kaos i hans planering. Guld värt att ha R.
Elias såg mycket besviken ut när han så att jag kom och skulle hämta, men blev mycket nöjd när vi berättade att han fick följa med R. 
Man kan inte ändra hans planering hur som helst. 

Vi åkte till farmor, där Leya och pappa var. För Liam hade ju också förväntat sig att farmor skulle hämta på dagis. Dem busade en stund innan vi åkte vidare. 

Åkte till Kinna och köpte gummiskor till pappan i huset som bara hade skor med hål i. 
Och hittade även ett par inne skor åt Liam. Han fick ju ett par förra året av tomten med bilar. Men dem är nu för små, hans fötter har växt från strl 23-27 på ett år. Och Leya har tagit över dem här hemma. Och Liam har vart så arg att han inte fått på sig dem. Elias har kvar sina från förra året. 

Sen vart vi hungriga så vi åkte till Kina/ Thai restaurangen. Och dem hade fortfarande lunchbuffé kvar. 
Gottigt

Dessa små troll vi har vart så uppspelade hela tiden och bara busade. Och kan säga att de inte blev mindre när vi kom hem. Från 16.30-18 höll dem igång i 210 och jag var helt slut. Men dem somnade gott också. De vart knäpp tyst direkt :-)

Liam stor trivs i sin säng nu. Han vill inte ens gå ur den när han vaknar utan ligger kvar och myser. Om Leya ropar att hon är vaken ligger Liam kvar och ropar tillbaka. Jag trode han skulle vara snabb att gå in till henne, men nope. 

Mellan 18.20-20.30 har jag sovit på soffan. Mycket välbehövligt eftersom jag inte kunnat sova på nätterna de sista 2 veckorna ca. Och dagarna slumrat i fotöljen sittandes. 

Nu tar vi nya tag imorgon, planerat en hel del här hemma för att inte tankarna ska vara på onsdagen. Skönt att ha en tidig tid till fl iaf. 

Här kommer en bild på lill skruttan imorse när pappa lämnade pojkarna på dagis





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0