Söndagar

Söndagar är nog de tråkigaste dagarna på en vecka.
Då vet vi  att pappan i familjen ska åka iväg på jobb en hel vecka. Samma sak varje vecka. Tråkigast är ju de söndagar han måste åka extra tidigt, som idag när han åkte kl 14.
Då är de kontorstid på morgonen. Frukost och sen packa ut i bilen de som ska med. Äta lunch och sen duscha och göra klart de sista och sen åka.
Vi har iaf försökt göra de bästa av dagen, inga större måsten osv utan bara varit. Helgerna blir så korta, men en fördel var ju iaf att han kom hem tidigt i Fredags.
 
Idag har Liam krånglat när han skulle lägga sig och sova. Så de slutade med att han fick komma ner igen, höll på 1½ timme. Inte alltid en fördel med en vanlig säng. (Elias började också krångla vid denna åldern)
Så strax innan pappan skulle åka fick vi äntligen lagt honom och han somnade. Men han sprang upp ett par gånger.
Tror han känner på sig när pappa ska åka och jobba och därför vill han inte sova. Trött var han, de märks så tydligt på honom.
Idag vaknade han kl 7 med.
 
Leya har kommit in i en rutin att vakna kl 6 på morgonen. Egentligen är de ju inte så tidigt, men för oss som är vana att barnen sover på morgonen så är de det. (Elias vaknar ju tidigt men sitter nere hos sig och tittar på tv tills vi vaknar. )
Idag har Leya smakat på gröt. När jag skulle torka henner runt munnen högg hon runt med sin lilla mun i hopp om att hon skulle få mer. Men när hon insåg att de inte blev mer tog hon in sina fingrar i munnen.
Än så länge har jag inte märkt av att hon fått ont i magen av något hon testat ( potatis, palsternacka, majskrok och gröt )
 
Hur gammla har era barn vart när dem fått "fulla portioner" med gröt?
Elias var 4½ månad när vi bytte ett mål mot gröt, och Liam var runt 5 mån.
Och de har vart vid dessa åldrar dem inte velat ha ersättning och blivit arga när dem inte får mer "mat" vid smakisarna.
Leya är ju redan arg för att hon inte får mer.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0