Lördag 2 Juni

Vi gick upp tidigt, alla skulle duscha och göra oss iordning och äta frukost.

Vi åkte hem till Bosses pappa, barnens farfar och min svärfar. De tar ca 2 timmar att köra, barnen tyckte väl inte att de var de roligaste men tyckte att bilresan gick bra iaf.
Han hade 75års kalas så vi skulle vara hos dem hela dagen.
Och de var vi, jätte mysigt.

När vi kom var de lunch, Soli hade fixat med ägg, sill, Janssons frestelse potatis och köttbullar. Massor av god mat och trevligt sällskap. Alla Bosses bröder med familjer.
Sen var de tårta som Lisa hade bakat. Helt underbart god, choklad tårta med lite smak av apelsin.

Sen var vi ute i trädgården och satt och tjötade lite, Elias " planterade" blommor. Han grävde upp vildblommor utanför staketet och planterade den i krukor han fick av Soli. Han hade fullt upp =)

Efter en stund var de dags att påbörja middagen, Soli och Lisa grejade för fullt. Leya ville inte komma till ro riktigt så jag gick runt med henne på armen de mesta av tiden.

De blev kyckling i sås och stekt potatis och sallad. Underbart gott. Och sen var de efterrätt med, rabarberpaj med glass och grädde. Mumms.
Vi åkte ju inte hem hungriga iaf om man säger så =)

Efter maten var de dags att packa iordning oss och packa in oss i bilen. De fick bli jag som körde hem eftersom de bjöds på öl och whiskey till maten =)

kl 22.30 var vi hemma. Och jag kan ju säga att vi hade 3 super trötta barn. Elias och Liam bara grät av trötthet. Dem ramlade så fort dem försökte gå. Så de var bara att ta upp dem och borsta tänder och på med oyjamas och i säng med dem. Tror dem båda somnade innan dem la huvudet på kudden =)

Tusen tack Soli och Astor för en underbar dag

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0