Söndag

Söndagen började med att Liam vaknade kl 7??? Händer ju aldrig, men han är inte van vid att sova i samma rum som någon heller.Så de väl kanske inte så konstigt. Leya vaknade strax efter, så jag och Liam gick ner och fixade mat till henne.
Under tiden hon fick mat så vaknade dem andra med, så vi gick ner när hon var klar.
Bosse och Elias kom in lagom till frukosten =)
Sen var de lite lek med barnen och så gick vi ut i trädgården och lekte lite. Olivia och barnen bakade en sockerkaka som vi fikade på innan vi skulle åka hemmåt igen.
 
Kl 15 bar de av för mig och barnen. Bosse skulle stanna kvar för han skulle ju ändå till öland på måndag morgon.
Första stoppet blev Nybro, Mc donalds. Sen letade vi upp en parkering vid en fotbollsplan som var helt tom på bilar så där hade vi vår lilla picknick innan vi började åkturen igen.
Elias somnade strax efter, men Liam höll igång. Och kastade nappar och så blev han arg för napparna tog slut. Tur att de fanns många parkeringsfickor utmed vägen för stopp och plocka nappar.
Annars körde vi i ett till Värnamo ( räknar inte stopp på 1 minut som ett stopp ). Där både jag och Elias behövde gå på toa och Leya var hungrig. Blöjbytardags var de med i ösregn. Jaja.
Sen var de bara att köra raka vägen hem.
 
Strax innan Ullared började Elias bråka i bilen, de som hade gått så bra hela vägen. Men förstår ju att han var trött, och Liam gjorde ju inte saken bättre med att skrika och tjoa heller. Men men, snart var vi ju hemma.
Väl hemma var de bara att ge pojkarna varsinn kvällsmacka och sen isäng med dem.
Leya fick mat och pyjamas, men ville inte komma till ro alls. De tog 1 timme för henne att lugna sig så hon kunde somna. Lillan, hon har svårt när rutiner rubbas.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0