High Chaparall

Igår Måndag begav vi oss mot High Chaparall. Men innan man kan komma iväg i vår familj måste de ju givetvis bråkas. Suck!
Inte ens när vi ska åka till något roligt så går de att lyssna på oss. Så när vi väl var klara att åka var vi alla på dåligt humör. Alla utom Liam som bara skrattade.
 
De regnade lite när vi kom fram, men inte så farligt utan vi beslutade att stanna. Inköp av paraplyer och sen gick vi runt och tittade på allt.
Lite lunch i magarna, medans de kom en liten skur till.
Elias tyckte de var kul och Liam med. De tjatades en del om att åka tåg ( jag kunde inte åka med pga Leya. ) Men Bosse och pojkarna åkte tåget och Liam var tuffare än Elias då. Han skällde på "rånarna" Elias la sig ner =) Var inne på tivolit en sväng med och Liam blev riktigt förbannad när karusellerna slutade. Tur att dem hade åkband så dem kunde åka flera gånger =)
 
Sen vart de lite lek och stoj i barnens chaparall medans lilleman sov gott i vagnen. Och lite middag på de. Efter maten blev de inte så mycket mer gjort. Kikade runt mera och bara var. Barnen gick runt med sina pistoler och de var lika uppskattat som att göra massa saker =)
När vi bestämde oss för att åka hem öppnade sig himelen. De spöregnade, så vi ställde oss under ett tak för att vänta ut de, men de slutade aldrig så jag och Leya gick först till bilen för att få in henne och alla grejer. Sen kom Bosse och pojkarna och de var ju bara att "kassta" in dem i bilen.
Just när vi hade fått in allt i bagaget och satt barnen till rätta. Vad händer då? Jo Leya bajsar och de regnar ute så hade ingen lust att ta ur sakerna ur bagaget igen för att stå ute.
Tur man har stor bil där man kan fälla bara ett säte så de blir som ett bord. Haha. De såg nog gansa kul ut när jag stod med "röva" i vädret i bilen och bytte på Leya. Hehe
 
När vi var i Ullared stannade vi gör att äta kvällsmat ( så slapp vi tänka på de när vi kom hem.)
 
Lite bilder från dagen
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0