Chaparral dag 1

Vår semester blev inte som planerat. Väldigt besviken och arg.

Vi kom till High Chaparral på Söndag vid 12.30 och gick då in i parken direkt. Började med att äta lunch på Bonanza där dem har buffé. Leya äter dessutom gratis där.
Sen uppgraderade vi Elias med större pistol och skott.
Sen gick vi runt och tittade på massa grejer. Tivolit sparade vi till Måndagen.

Vid 15.30 gick vi och checkade in på hotellet och bar in våra saker.
Sen gick vi in igen och Elias lekte vid Buffalo City ett par timmar. Tog en liten fika paus bara. Elias hittade en kompis ganska fort och dem bytte vapen med varandra en stund. Killen hade en pilbåge och Elias gillade den direkt.

Kl 19 stängde parken och då gick vi ut och åt middag. Elias och Leya delade på en chicken nuggets med pommes ( Leya äter otroligt dåligt när vi är iväg ). Jag åt stekt lax med potatisbakelse. Så underbart god mat. Detta var på restaurang Diligensen.

När vi kom till hotellet igen duschade vi och sen var de läggdags för Leya. Elias satt i sängen och spelade på sin ipad.
De var så varmt så vi hade öppet fönster hela natten men de var vindstilla. Höll på att flyta bort.

Nackdelen att bo på hotellet i 2 bädds rum är att man delar dusch och toalett med andra. Och dessa toaletter lät som de var krig i korridoren. Så varje gång någon var på toa vaknade man till. Gick någon utanför dörren lät de som att dem var inne på rummet. Så om vi åker till Chaparral igen blir de stuga. Aldrig mera hotellet.
Kl 5 svalnade de av så jag somnade till. Kl 6.30 vaknade Elias.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0