Körigt

När Liam vaknade i dag åkte vi till Svenljunga. Apoteket stod på "akut" listan. Sempers magdroppar och minifoam skulle handlas ihopp om att Leya skulle bli bättre i magen.
Tog en sväng in på Kvantum med och handlade lite. Skulle köpa en "vanlig" nappflaska med litet hål och se om de var de som var problemet med att hon inte ville äta. Men de var så dåligt utbud på nappflaskor där, hittade flaskan, men dem hade inte att köpa till dinapp med litet hål. Suck!

När vi kom hem och Liam hade fått mat började Leya skrika konstant. Gav henne medecinen och gjorde mat, men hon bara skrek och skrek. Avvaktade och när Liam sov middag satt jag och Elias med Leya i soffan. Och hej å hå vad de brakade i blöjan. Hon tog i så hon var röd i ansiktet. Och sen blev hon lugnet själv. Log och "pratade" så mysigt. Bytte blöjan på henne och de var fast bajs. Testade att göra mat till henne, hon fick mer minifoam och rapsolja i ersättningen. Och vet ni vad? Hon åt upp 135 ml som jag gjor iordning, inget skrik ingenting. Underbart.

Nu är kl 19.30 och hon har sovit sen 16 då hon fick mat. Snacka om förändring.
 
Grannen kom in och åt pannkakor med oss idag. Elias var där och lekte när de var dags för mat så då kom dem bägge två =)
De var lite "jobbigt" att ha två med samma namn vid bordet. Bägge Liam tittade upp när jag sa något. Hihi. Och efter maten och våran Liam hade lagt sig gick vi ut och rensade vissna blommor och vattnade de blommor som står under tak. Underbart med bra kvällar så man kan vara ute.
De har inte vart några som helst problem med E idag. Inga diskussioner eller någonting. Läggningen gick bra den med och hoppas han inte börjar springa som igår. Men jag tror att han sprang igår för att de hade var mycket bråk på dagen. Han visste med sig att han bråkat och inte lyssnat. Så han tänkte nog mycket på de och så var de svårt att sova.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0